Velkommen til garn og livsstilsbutikken Myk Hygge!

Klippan Yllefabrik

Det begynner å bli kaldt på fjellet, så disse nydelige lamullpleddene fra svenske Klippan kommer godt med. Vi har fått inn både sitteunderlag, baby/barnepledd og pledd i vanlig størrelse, i mange ulike farver og uttrykk.

Klippan Yllefabrik

Alpakka Ull

Det nyeste tilskuddet vårt fra Sandnes Garn er Alpakka Ull. En helt fantastisk garnkvalitet med strikkefasthet 22/10 på pinne 3,5mm. Utrolig mykt og passer godt til både barn og voksne. Kan brukes på oppskrifter beregnet for Smart, Peer Gynt, Double Sunday, Merinoull og Alpakka.

Alpakka Ull

Interiør

Vi har tatt inn noen få utvalgte ting til hjemmet eller hytta, for å sette prikken over i-en i tilværelsen.

Pynt opp med oss!

PetiteKnit x Peer Gynt

PetiteKnit har lagt sin elsk på Peer Gynt og har sammen med Sandnes Garn gitt ut eget fargekart i den helnorske kvaliteten. Vi har alle 14 fargene på lager i tillegg til en mengde av Sandnes`s egen palett.

Peer Gynt

Sorena Greece

Vi har fått første levering av de lekre Sorena veskene! Håndvevde vesker produsert i Hellas, av og for kvinner (eller alle andre som ønsker seg en)!

Disse må du bare oppleve!

Sorena Greece

Myk Hygge Sokkegarn

Vårt egne sokkegarn "Fager" er ENDELIG på plass!

Vi farger på flere ulike baser og tar bestillinger på garn etter eget fargevalg. Kontakt oss på mail for egendefinert innfarging, så ser vi hva vi får til sammen:-)

Se utvalg!

Pilgrim

Pynt opp strikkegarderoben med nydelige smykker. Danske Pilgrim har produsert smykker og tilbehør siden 1983 og er kjent for moderne smykkedesign til hyggelig priser.

Se utvalget!

Bella By Permin

Har du sett noe så lekkert? Bella og Bella Color er et tykt mohairgarn som passer perfekt til sommer-cardiganen, balaklavaen eller andre plagg som skal være lette og myke. Både ensfarget Bella og Bella Color har de samme egenskapene og strikkefasthet, så her kan man mikse kvalitetene for å få det uttrykket man ønsker.

Kontakt oss gjerne på Instagram eller Facebook, for tips til hva som kan strikkes i de forskjellige garnvariantene våre.

Vis meg fargene!

Alpakka Følgetråd

Nå har Sandnes Garn produsert en nydelig følgetråd i 100% alpakka, for alle som ønsker en pause fra mohairen, som så mange av dagens oppskrifter inneholder. Myk Hygge elsker mohair, men vi møter innimellom kunder som ikke tåler mohairhårene så godt. Da er det flaks at man kan kjøpe disse istedenfor! De har hele 400 supermyke meter på nøstet og etterlater et glattere/mindre loddent resultat.

Se fargene!

PetiteKnit

Danske PetiteKnit lager oppskrifter for alle aldersgrupper og kunnskapsnivå. I tillegg leverer de de lekreste tilbehør til garnjunkien! La deg inspirere til ditt neste prosjekt!

OBS! Oppskrifter selges kun sammen med garn.

PetiteKnit